Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Славко Белеслин нови директор информативног програма Уна ТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 05. 2022.

Аутор: Д.К. Извор: Цензоловка

Славко Белеслин нови директор информативног програма Уна ТВ

Познати водитељ и новинар Славко Белеслин нови је директор информативног програма за Србију Уна ТВ, саопштила је данас ова регионална телевизија

„Славко ће се тако придружити познатим новинарским именима – Јосипу Шарићу, директору информативног програма Уне у Хрватској и Дубравки Гајић, директорки информативног програма Уне у Босни и Херцеговини. Заједничким снагама, они ће развијати и јачати тим пред којим се налазе амбициозни планови који укључују реализацију великих и захтевних пројеката у овом сегменту“, објављено је сајту телевизије.

Белеслин је током прошле године био водитељ емисије Студио на РТС. Каријеру је започео на Трећем каналу, а наставио на БК телевизији, ТВ Пинк, ТВ Нова, Б92, О2, Прва ТВ, као и у Адреналин продукцији.

„Професионализам и највиши стандарди се на Уна телевизији једноставно подразумевају, па целом тиму остаје само да до максимума ослободи своју креативност у служби гледалаца. Желим да будем ту када се то деси и зато с радошћу улазим у тим Уна ТВ“, изјавио је Белеслин.

Помпезно најављена као нови регионални мултимедијски пројекат, Уна ТВ је с емитовањем програма из три тв центра кренула крајем прошле године. До марта 2022. на позицији директора информативног програма за Србију био је Зоран Кусовац који је поднео оставку на то место након што се из већинског власништва у телевизији повукла немачка фирма Foundcenter Investment Дејана Јоцића, иначе покретача тог медијског пројекта.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси