Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТВ од политичара тражи само - да не сметају
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 03. 2009.

Извор: Дневник

РТВ од политичара тражи само - да не сметају


Пре неколико дана изабрани генерални директор Радио-телевизије Војводине Блажо Поповић каже да тој медијској кући нико није помогао – ни фондови, ни Покрајина, ни Република – да након тешких штета које је претрпела у НАТО-бомбардовању обнови опрему.

Он је подсетио на то да је у пролеће 1999. потпуно уништена зграда РТВ-а, која од тад ради као "подстанар" у старој згради "Нафтагаса", неусловној за телевизију. Поповић је навео да се мора изградити нов антенски систем у Вршцу, обновити предајник на Иришком венцу и мрежа предајника, јер сада сигнал РТВ-а не може да се види у свим деловима Покрајине.

Поповић је рекао да РТВ има превише запослених и најавио да ће бити рационализације, уз одговарајући социјални програм, док ће највећи део новца прикупљеног од претплате бити усмерен на побољшање квалитета програма. – РТВ се у прошлости није бавила питањима суштинским за грађане Војводине, због чега ћемо инсистирати на јачању дописнич ке мреже – казао је Поповић.

– Од политичара не тражимо ништа. Само да нас не ометају у нашим настојањима да постанемо прави јавни сервис Војводине.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси