Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Више новца за кабловску
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 03. 2009.

Извор: Глас Јавности

Више новца за кабловску


Београд - Кабловски оператер СББ од јуче је повећао месечну претплату за кабловску телевизију у Србији у распону од 4,2 до 33,85 одсто, а поскупљење су најавили и други оператери.

Код СББ-а, који је доминантан оператер на тржишту, нова цена износиће 745 динара са у Београду, Новом Саду, Врбасу, Кули, Пожаревцу, Новом Пазару, Трстенику, Врњачкој Бањи, Ариљу, Ивањици и Крагујевцу.

Месечно одржавање коштаће 609 динара у филијалама СББ-а у Шапцу, Сомбору, Ужицу, Зрењанину, Вршцу, Крушевцу, Бору, Ваљеву, Кикинди, Чачку, Краљеву, Нишу, Пироту и Лесковцу.

Републичка агенција за телекомуникације је СББ-у дала одобрење да и у тим градовима повећа цену на 745 динара од 1. новембра 2009. године. Цена кабловске поменутог оператера до сада се кретала у распону од 455 до 715 динара.

ПТТ је обавестио кориснике у Београду, Новом Саду и Смедереву да ће им кабловска телевизија од фебруара поскупети на 578 динара, поскупео је и Коперникус, а како кажу у Рателу, повећање цена су најавили и Радијус вектор, КДС Нови Сад и Иком.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси