Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гимназијалац Немања Крстић покренуо недељник IMMUNITY
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

23. 11. 2020.

Извор: plusonline.rs

Гимназијалац Немања Крстић покренуо недељник IMMUNITY

Немања Крстић, ученик другог разреда Гимназије Пирот, редитељ филма "Време короне", инспирисан актуелном здравственом ситуацијом, покренуо је недељник IMMUNITY. Немања је главни и одговорни уредник часописа, графички дизајнер, аутор текстова, колумниста и директор фотографије и графике.

Ево шта Немања Крстић каже тим поводом:

Ово је време успостављања социјалне дистанце, али више него икада пре социјалне солидарности. Време је да, заједно, поново откријемо снагу која произилази из бриге за друге. То нам улива наду у светлију будућност и боље сутра. Ми смо сведоци да није баш тако, да је у месецима кад је људском руком направљена свемирска сонда изашла из Сунчевог система и сад јури међузвезданим простором, на самој Земљи нама остало да ставимо маске и седимо код куће. У овом броју Недељника “IMMUNITY” откријте све о вирусу корона.

У првом броју Недељника “IMMUNITY” - првом специјализованом часопису о вирусу корона сазнајте - КАКО СЕ ЧОВЕЧАНСТВО БОРИ СА ВИРУСОМ?, СОЛИДАРНОСТ У ДОБА КОРОНЕ И СТРАХА-НИКАД НЕ ПИТАЈ ЗА КИМ ЗВОНО ЗВОНИ, ОНО ЗВОНИ ЗА ТОБОМ, ПРВИХ 100 ДАНА КОЈИ СУ ОБЕЛЕЖИЛИ ПАНДЕМИЈУ, 29 КАСНИЈЕ.....

Коментари (1)

Остави коментар
уто

24.11.

2020.

Александар Поповић [нерегистровани] у 14:51

Браво

Браво, младићу Немања! Идеја ти је вредна и корисна за шири круг људи. Много више него на стотине порука без стварног садржаја на тзв. друштвеним мрежама. Очигледно имаш талента за стваралачки рад, посебно за новинарство. Узгред многи мени познати су у твојим годинама писали прве песме и приче или започињали свој новинарски професионални живот. Желим ти добро здравље и успех у било ком послу за који се определиш.
Александар Поповић, новинар у пензији

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси