Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дар "Новости"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 02. 2009.

Извор: Вечерње Новости

Дар "Новости"

У Ректорату Универзитета у Приштини, уз присуство великог броја студената и медија, промовисан је први број "Студентских новости".




Ово гласило намењено академцима на КиМ изашало је уз свесрдну подршку "Вечерњих новости".

- Благовремено и потпуно информисање студената о свим дешавањима на нашем универзитету је најбољи начин за њихово укључивање у процес реформе високог образовања - рекао је проф. др Здравко Витошевић, ректор Универзитета у Приштини.Он је изразио велику захвалност Компанији "Новости", која је покренула иницијативу и реализовала прве студентске новине за академце на КиМ.

- "Студентске новости" намењене су студентима, омладини, средњошколцима, професорима и научним радницима, као и припадницима интелектуалне групације људи средње старосне доби - објашњава Сергеј Запорожац, главни уредник листа.

- Штампаће се једном месечно у тиражу од 5000 примерака и биће дистрибуиране свим факултетима Универзитета у Приштини, као и у све српске средине на подручју Косова.

- Коначно смо и ми добили своје гласило преко којег ћемо моћи да размењујемо идеје и да се обавештавамо о свим конкурсима који се тичу нас студената, радује се Маја Станковић, студенткиња психологије Филозофског факултета.

И. Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси