Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар Н1 није могао да пита Стефановића и Брнабић, јер Вучић "данас одговара"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2020.

Аутор: Ненад Нешић Извор: Н1

Новинар Н1 није могао да пита Стефановића и Брнабић, јер Вучић "данас одговара"

Новинар Н1 данас није био у могућности да постави питање министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу и премијерки Ани Брнабић у Макишу, јер је председник Србије Александар Вучић на то рекао да он "данас одговара".

На констатацију да нема питање за председника, већ за министра унутрашњих послова и премијерку, Вучић је,  након полицијске свечаности у Наставном центру у Макишу, одговорио: "Само ја данас одговарам. Њих питајте сутра и прекосутра кад ја будем у Турској".

Новинар Н1 му је захвалио и рекао да онда нема питања, а на то је председник рекао: "Јесте ли приметили народе, они мене више немају шта ни да питају. Зато што сваки пут све неистине и све друго што је пласирано у тим медијима растурим у парампарчад".

Подсетимо, већ током конференције је Вучић коментарисао рад медија, а то што је портал Н1 пренео текст из НИН-а, био је повод да нас сврста у, како је рекао, лажове.

"Мој брат нема плац ни од једног ара нигде у Војводини. Молим да ме лажови са Н1, НИН, Времена, сви заједно, одведу на плац мога брата било где у Војводини. Наравно да ме нигде неће одвести, јер то не постоји нигде", рекао је Вучић.

Чланица Савета за борбу против корупције Јелисавета Василић изјавила је да Савет прикупља документацију о бившим комбинатима у Војводини и да "ко год дође од војвођанских паора сви говоре да је Андреј (Вучић) главни у куповини земљишта и да све иде преко њега".

"Ми то још нисмо документовали. Институције одбијају да сарађују, не дају нам документа и то указује на потпуни изостанак борбе против корупције од стране власти у корист отворене системске пљачке", рекла је Василић за нови број НИН-а.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси