Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Жежељ покушао да изврши притисак на Савет уочи састанка о уговору са Телекомом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 09. 2020.

Извор: Н1

Жежељ покушао да изврши притисак на Савет уочи састанка о уговору са Телекомом

Власник компаније "Wireless Media" Игор Жежељ покушао је да изврши притисак на Савет за борбу против корупције уочи данашњег састанка чија је тема требало да буде уговор те компаније са Телекомом Србија.

"Савет за борбу против корупције обавештава јавност да је непосредно пред данашњи састанак Игор Жежељ покушао да изврши притисак на Савет. Покушај притиска додатно је мотивисао Савет да још дубље и прецизније анализира предметни Уговор због чега ће Савет затражити додатне информације од Владе Републике Србије, Телекома Србија а. д. и Wireless Media", наводи се у саопштењу Савета достављеном редакцији Н1.

Савет је од компаније Wireless Media и Телекома Србија а. д. посебно затражио да доставе веродостојан Уговор, зато што је приговорено да примерак Уговора којим располаже Савет није комплетан и да Савет не поседује анексе Уговора.

"Уједно, скренута је пажња Савету да Уговор којим располаже није прибављен на легалан начин и носи ознаку 'пословна тајна'", додаје се у саопштењу.

Савет је истовремено позвао Игора Жежеља да јавно објави писмо достављено Савету за борбу против корупције.

О даљим одлукама Савет ће обавестити јавност, поручује се у саопштењу.

Подсетимо потпредседник Савета Мирослав Милићевић раније је најавио да ће то антикорупцијско тело данас разговарати и дати мишљење о Телекому, јер је реч о теми за коју је јавност веома заинтересована.

Претходно је чланица Савета за борбу против корупције Јелисавета Василић написала и послала осталим члановима Савета мишљење о уговору о сарадњи Телекома и компаније Wireless media.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси