Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Владанка Маловић поручила Кораксу да је „роб великог зла“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 09. 2020.

Аутор: П. Д. Извор: Данас

На карикатуру у нашем листу реаговала шефица Информативне службе СНС

Владанка Маловић поручила Кораксу да је „роб великог зла“

Чланица Председништва и шефица Информативне службе владајуће Српске напредне странке Владанка Маловић обрушила се на карикатуру Предрага Кораксића Коракса објављену у јучерашњем издању нашег листа.

– Када си у стању да овако нешто помислиш, јасно је да ти је неопходна стручна, психијатријска, помоћ. Када то и сликовито представиш, јасно је да ти ненормална мржња према Вучићу изједа мозак полако али сигурно, и да си роб великог зла. Када овакве гадости редовно објављујеш, онда сам себи свакодневно дајеш вредност Ђиласовог искоришћеног тоалет папира – написала је Владанка Маловић и „таговала“ речи Коракс и Данас.

Њену објаву преузели су и пренели убрзо портали режимских медија.

Ово није први пут да истакнути чланови владајуће Српске напредне странке осуђују Кораксове карикатуре и на негативан и увредљив начин се баве њиховим садржајем.

„Карикатуре у „Данасу“ нису илустрације нашег времена. То су сведочанстава терапијске заједнице људи оболелих од мржње према Вучићу и према Србији“ – изјавио је данас председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић рекла је данас да је непримерено и злонамерно довођење у везу председника Србије Александра Вучића са бруталним пребијањем младића у Новом Саду на карикатури објављеној у дневном листу „Данас”.

View this post on Instagram

#Corax #karikatura #ListDanas

A post shared by Dnevni list Danas (@danas.rs) on Sep 15, 2020 at 3:57am PDT

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси