Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пробушена гума на аутомобилу уредника ТВ Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 08. 2020.

Извор: Н1

Пробушена гума на аутомобилу уредника ТВ Н1

Уреднику ТВ Н1 Браниславу Шовљанском исечена је гума са пет убода оштрим предметом на приватном аутомобилу у улици Палмира Тољатија у Београду, у близини стана у коме живи.

Случај је пријављен полицији која је извршила увиђај и наставља истрагу.

ТВ Н1 апелује на надлежне органе да пронађу починиоца и процесуирају га, а адвокати ће поднети кривичну пријаву против непознатог почионица и пријавити случај радној групи за безбедност новинара.

Коментари (1)

Остави коментар
уто

18.08.

2020.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 12:04

???

И мени су пре неки дан украли антену са аутомобила паркираног пред станом. Отишао сам у продавницу и купио нову (2.500,00 динара)
Пре тога неко ми је откинуо вентил са предње гуме, па сам морао да зовем сервис и платим и долазак и поправку и монтажу. И шта, да се жалим УНС, јер сам и ја новинар али у пензији, а не новинар луксембуршке ТВ.
П.С.
Вероватно ово нећете да објавите, јер не објављујете текстове у којима се ова ТВ назива луксембуршком. Српска није, јер јој је седиште у Луксембургу.
А ви како хоћете!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси