Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уклоњен Трампов видео у коме говори да су деца „готово имуна на ковид“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 08. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Уклоњен Трампов видео у коме говори да су деца „готово имуна на ковид“

Друштвена мрежа Фејсбук уклонила је видео у којем амерички председник Доналд Трамп говори да су деца „готово имуна на COVID-19“, уз образложење да су њиме прекршена правила компаније против ширења дезинформација о корона вирусу.

„Тај видео је садржавао лажне тврдње о наводној имуности одређене групе на COVID-19, што је кршење наше политике усмерене против ширења дезинформација о тој болести“, објавио је портпарол Фејсбука, јавља Ројтерс.

Како преноси Радио Слободна Европа, слична порука налазила се и на видеу који је објавила Трумпова кампања на Твитеру, а која је из истих разлога сакривена.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

06.08.

2020.

Божидар Анђелковић [нерегистровани] у 11:55

Негативац

Према западним мејнмстрим медијима, највећи негативац у САД, већи и од самог Трампа је потенцијални наследник Ричарда Гренела на месту америчког амбасадора у Берлину, пензионисани пуковник Даглас Мекрегор. Нашао се на удару медија због изјаве да су Американци „интервенисали против православних хришпћанских Срба на Косову, поставили муслиманску мафију за руковођење том земљом и назвали то великом успехом за демократију“. Мекгрегор је, иначе, био један од планера операције НАТО-а против СРЈ 1999. године као војник професионалац, кога нико тада није питао да ли ту акцију одобрава. Ниједан западни мејнстрим медиј није га тада нападао!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси