Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  УНС донирао заштитне маске редакцији портала Е-Браничево
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 08. 2020.

Извор: Е-Браничево

УНС донирао заштитне маске редакцији портала Е-Браничево

Удружење новинара Србије обезбедило је 10.000 заштитних маски, које донира медијским радницима у читавој Србији.

У склопу ове помоћи највећег новинарског удружења локалним медијима, и у редакцију Регионалног интернет портала Е-Браничево стигла је донација од стотину заштитних маски.

“Права помоћ у правом тренутку. Наши новинари свакодневно, широм Браничевског округа иду на терен,долазе у контакт са много људи, саговорника,  излажу се опасности од заразе. Такав је наш посао, да и у кризним ,најтежим ситуацијама извештавамо и информишемо јавност, па нам зато неизмерно значи ова пажња УНС-а. За локалне редакције није мали трошак да обезбеде адекватну заштиту за медијске раднике, све ово траје још од марта и ко зна до када ћемо морати да радимо под маскама. Хвала Удружењу новинара Србије, част нам је што смо се нашли на списку медијских кућа којима су помогли да се у време епидемије заштите и одговорно обављају посао”, каже Гордана Миленковић, главна и одговорна уредница портала Е-Браничево.

Регионални интернет портал Е-Браничево на дневном нивоу информише јавност Браничевског округа вестима из града Пожаревца и осам општина. Поред редакције у Пожаревцу, има дописнике у Петровцу на Млави, Кучеву, Великом Градишту који свакодневно доносе информације из целог округа.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси