Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинар Nova.rs: Хулиган ме је ударио боксером у главу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 07. 2020.

Аутор: Јована Шестериков Извор: Nova.rs

Новинар Nova.rs: Хулиган ме је ударио боксером у главу

Новинара Nova.rs Војислава Милованчевића напала је група хулигана и разбила му је главу док је извештавао са протеста испред Скупштине.

Претходна два дана биле су физички и вербално нападнуте наше репортерке са лица места, док је сада на мети био колега који је радио свој посао.

“Пратио сам и снимао шта се дешава на иначе мирном протесту. Видео сам неко комешање у парку код Скупштине, тада ми је пришла група момака са капуљачама. Један од њих се, када је видео да снимам, залетео ка мени и питао ‘шта снимаш’. Рекао сам му да сам новинар и онда ме је ударио, мислим боксером. Замахнуо је два пута и трећу пут ме је погодио у потиљак и раскрварио ми је главу”, рекао је Милованчевић.

Њему је указана помоћ и у Ургентном центру, а посебно је желео да се захвали свим људима који су му на лицу места притрчали у помоћ.

“Њега су одвукли, а мени је пришло двоје, троје људи да помогне. Биле су ту и наше колеге, сачекали смо заједно Хитну помоћ. Морам да кажем да се брзо скупило доста људи који су желели да ми помогну, чак су и са прозора зграде бацили алкохол ако нам затреба да се санира рана. Не знам да ли бих сад могао да препознам те момке, неколико њих је било и један нижи од њих ме је ударио”, испричао је Милованчевић шта се догодило.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси