Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Транспарент на огради Н1: Наше право да знамо истину! Хвала Јелена и Тања!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 07. 2020.

Извор: Н1

Транспарент на огради Н1: Наше право да знамо истину! Хвала Јелена и Тања!

Група од неколико младића, која је желела да остане анинимна, донела је данас на телевизију Н1 транспарент којим су желели да искажу захвалност због јучерашњег извештавања Н1 током протеста испред скупштине Србије.

На транспаренту који су закачили на ограду код телевизије Н1 је, уз лого наше телевизије, натпис: "Наше право да знамо истину! Хвала Јелена! Хвала Татјана!".

Они су ушли у двориште код телевизије Н1, наводећи да желе да остану анонимни, као што су и раније, како су рекли, непознате особе анонимно бацале летке у двориште Н1 или остављале транспаренте.

Драматични снимци прошле ноћи емитовани су на Н1, а обишли су и све земље региона захваљујући храбрим репортеркама и сниматељима Н1 телевизије који су сатима извештавали уживо с улица Београда, професионално и одговорно радећи свој посао.

Јелена Зорић, Татјана Алексић, Жаклина Таталовић сатима су синоћ извештавале из опасне ситуације. Уз њих су радили сниматељи Вук Мијатовић, Александар Цврткотић и Вук Дапчевић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси