Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РТВ формира Одбор за безбедност и здравље
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 07. 2020.

Извор: РТВ

РТВ формира Одбор за безбедност и здравље

Образовањем Одбора за безбедност и здравље, чије је формирање, на данашњем састанку са представником Синдиката "Независност ЈМУ РТВ" Предрагом Новковићем, иницирао генерални директор покрајинског јавног сервиса др Миодраг Копривица, наша медијска кућа отићи ће корак даље у заштити својих запослених.

Жеља руководства РТВ-а је да и поред свих предузетих мера заштите од појаве и ширења заразе и спремности за разговор и сарадњу са синдикатима, и формално прецизира обавезе Одбора, у којем би три члана предложили репрезентативни синдикати, а два члана Послодавац. Циљ је, сложили су се учесници састанка, да сви заједно учествују и допринесу повећању здравствене заштите радника.

Састанку је присуствовао и директор Центра за корпоративну безбедност РТВ-а Бранислав Ђурић, који је прецизирао да је у РТВ, од момента када да је у нашој земљи регистрован вирус корона, успостављен систем, који је у складу са званичним мерама и препорукама и да су четири радника који су позитивни на корона вирус на боловању, те да су њихови контакти поступили у складу са инструкцијама здравствених установа.

На састанку је закључено и то да је непосредан разговор једини прави пут за конструктивну и професионалну сарадњу, која је усмерена, пре свега, на побољшање социјално, економског и радно-правног статуса запослених.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси