Насловна  |  Актуелно  |  Шта је УНС рекао, а шта (ни)је објављено  |  Нетачно пренета изјава уреднице сајта УНС-а у „Куриру“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Шта је УНС рекао, а шта (ни)је објављено

17. 01. 2018.

Извор: УНС

Нетачно пренета изјава уреднице сајта УНС-а у „Куриру“

Сандра Малишић из „Курира“ позвала је јуче уредницу сајта УНС-а Кристину Ковач за изјаву поводом тврдње председника Либерално-демократске партије Чедомира Јовановића да број на који га је УНС звао, а који је добио од редакције „Курира“, није његов, нити је икада био.

УНС је, иначе, раније тог дана Јовановића звао поводом тврдњи новинара „Курира“ Бобана Каровића да му је Јовановић претио незадовољан његовим текстом у „Куриру“.

Одговор Кристине Ковач „Куриру“:

- Позвала сам два пута, звонило је до краја, али се нико није јавио. После објављивања саопштења (у ком смо навели да се Јовановић није јавио на позиве УНС-а), редакцију УНС-а је позвао Урош Егић и рекао да то није број телефона лидера ЛДП-a, већ да ће ми се Јовановић јавити на други број. На тај број се Јовановић после и јавио.

Одговор објављен у онлајн и штампаном издању „Курира“:

- Позвала сам два пута, звонило је до краја, али се нико није јавио. После тога јавио се Урош Егић (члан медијског тима ЛДП, прим. нов.) и рекао да то није телефон лидера ЛДП, већ да ће ми се Јовановић јавити на други број. Онда се уместо лидера ЛДП поново јавио Егић, рекавши да Јовановић никада није користио тај број.

Иако је уредница сајта УНС-а Кристина Ковач јуче, након објављивања текста, два пута замолила Сандру Малишић да изјаву исправи, то није урађено.

 



Коментари (1)

Остави коментар
пет

25.05.

2018.

КОСта [нерегистровани] у 17:36

Интелигентно, нема шта..!

Својевремено сам на слижбеном путовању боравио у ТВ дописништву у Шабцу. Присуствовао сам кад уредница грди новинара што јој овај није обезбедио интервју са Чанком. На моје питање у чему је Чанак релевантан, она ми је, "савим бистро", одговорила да је он "главни за
Војводину" (иако једва прескаче цензус). Исто је и са Чедом. У чему је Чеда релевантан!?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси