Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Суфинансирање медија у Бору - 3,8 милиона динара медијима ван Бора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

28. 05. 2019.

Извор: Бета

Суфинансирање медија у Бору - 3,8 милиона динара медијима ван Бора

Од 5,9 милиона динара, колико је издвојено са суфинансирање медијских пројеката од јавног интереса града Бора у 2019. години, скоро 60 одсто биће усмерено ка медијима ван Бора.

Комисија коју су чинили Слободан Радичевић, Миодраг Миљковић и Миљан Витомировић, одлучили су да чак 3,8 милиона динара доделе медијима из Неготина, Кладова, Мајданпека, Зајечара и Ниша, док је борским медијима додељено укупно 2,15 милиона.

Када је реч о јавном интересу и анализом образложења комисије, закључује се да ће се о туризму најбоље извештавати путем медија у Кладову, Неготину и путем Курира, о традицији и култури из Београда, а о екологији из Ниша.

Највише новца издвојено је за ТВ Исток из села Салаш, Мото боем транс из Неготина, ТВ Кладово и Т1 из Мајданпека иако је њихова видљивост на територији града врло сужена, јер се програм не емитује преко свих оператер.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси