Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Нови Пазар расписао конкурс за суфинансирање медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

13. 12. 2018.

Извор: Бета

Нови Пазар расписао конкурс за суфинансирање медија

Градско веће Новог Пазара расписало је данас Конкурс за суфинансирање пројеката који ће бити у јавном интересу у области јавног информисања у медијима за период од највише годину дана, а у те сврхе издвојено је 52,6 милиона динара.

У конкурсу се наводи да пројекти могу да се односе на "образовање, здравство, културу, спорт, туризам, пољопривреду, привреду, људска и верска права, заштиту животне средине, уметничко стваралаштво, културну баштину, борбу против сиве економије" и бројне друге области.

Максималан износ средстава који се може доделити по једном пројекту из области телевизије износи 50 одсто од укупне вредности пројекта, док је из осталих области 80 одсто.

Рок за достављање пројеката је осам дана од дана објављивања конкурса.

У претходне три године из градске касе Новог Пазара месечно се одвајало 4,7 милиона динара за пројекте пет тамошњих медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси