Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Пауновић: Сви медији на конкурсу добили средства у Параћину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

30. 11. 2018.

Аутор: Јована Томић Извор: Данас

Председник општине Параћин одговарао на питања на Фејсбук страни Данаса

Пауновић: Сви медији на конкурсу добили средства у Параћину

Сви медији који су аплицирали и испунили формалне услове конкурса добили новац општине Параћин, рекао је јуче Саша Пауновић, председник општине Параћин, одговарајући на питања грађана на Фејсбук страни Данаса о општинском конкурсу за суфинансирање медија.

Он је, на констатацију грађанина, да је на скорашњем општинском конкурсу за суфинансирање медија највише новца отишло јагодинском порталу „Инфоцентрала“ и РТВ „Шабац“ одговорио да је од укупно 13 исправних апликација на конкурсу, десет пријављених добило онолико средстава колико је тражило или приближно.

– Тих десет пријављених добило је око 70 до 90 одсто у односу на поднети захтев, једанаести апликант агенција “Бета” добила је око 40 одсто тражених средстава, што је у збиру ове године четири пута више него за целу претходну годину за истог корисника. Преостала два портала, слабо праћена на подручју Параћина, са релативно скромним захтевима у апликацији, 200.000 динара и 150.000 динара, добила су од 25 одсто и 30 одсто од траженог износа, односно 50.000 динара. Сви који су аплицирали и испунили формалне услове конкурса добили су средства, тј. ко је аплицирао тај је и добио, објаснио је Пауновић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси