Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Министарство културе: Расписан Конкурс у области јавног информисања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

20. 09. 2018.

Извор: Министарство културе и информисања

Министарство културе: Расписан Конкурс у области јавног информисања

Министарство културе и информисања расписало је додатни Конкурс за суфинансирање пројеката организовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређивања професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања у 2018. години.

Конкурс, који траје до 10. октобра, расписан je након објављивања Решења о расподели средстава, а на основу захтева странака о обустављању поступка извршења.

Право учешћа на Конкурсу имају издавачи медија чији је медиј уписан у Регистар медија који се води у Агенцији за привредне регистре, са подацима уписаним у складу са Законом о јавном информисању и медијима.

Поред њих, право учешћа имају и правна лица, односно предузетници који се баве производњом медијских садржаја, са пројектима организовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и са пројектима унапређивања професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања.

Министарство културе и информисања позива новинарска и медијска удружења која су регистрована најмање три године пре датума расписивања конкурса, да предложе чланове конкурсне комисије, као и медијске стручњаке заинтересоване за учешће у раду комисије да писаним путем  предложе своје чланство у комисији.

Детаљи конкурса налазе се на http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/konkurs-za-sufinansiranje-projekata-organizovanja-i-ucesca-na-strucnim-naucnim-i-prigodnim-skupovima-kao-i-unapredjivanja-profesionalnih-i-etickih-standarda-u-oblasti-javnog-informisanja-u-2018--

Резултати ће бити објављени најкасније у року од 90 дана од дана закључења Конкурса на сајту Министарства.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси