Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Суфинансирање медијских пројеката у Ковину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

26. 04. 2018.

Аутор: Д. Ђ. Извор: Данас

Суфинансирање медијских пројеката у Ковину

Општина Ковин објавила је данас Решење о расподели средстава у области јавног информисања за суфинансирање пројеката у 2018. години, са листом подносилаца чији ће пројекти бити подржани у укупном износу од 6.650.000 динара, преноси Подунавље.инфо.

Од 27 предлога пројеката колико је пристигло у конкурсном року, Комисија је предложила да се прихвати шест, Општинско веће је подржало такво мишљење, а председница општине потписала решење.

За „БУС“ доо Ковин (Радио Бус) опредељено је највише новца – 3,5 милиона динара. „ЈАСНО И ГЛАСНО“ доо Панчево (интернет портал epancevo.rs) биће суфинансирано са 1,1 милион динара, „РТВ ПАНЧЕВО“ доо Панчево (ТВ Панчево) са 550.000 динара и три подносиоца са по пола милиона динара – „PROGLAS PUBLIC RELATIONS“ доо Београд (ТВ Студио Б), „АБ МЕДИА“ Београд (интернет портал srbijadanas.com) и „ПАНОНИЈА МЕДИА“ доо Нови Сад (лист Дневник).

Конкурс је објављен 10. марта, 3. априла је именована трочлана конкурсна комисија, од којих су два члана предложена од новинарских и медијских удружења, наводи се у решењу.

Комисија је 20. априла завршила оцену пријављених пројеката и предлог са образложењима доставила Општинском већу, које је на седници 24. априла у целини прихватило овакав предлог.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси