Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Мало Црниће расписало конкурс за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

19. 04. 2018.

Аутор: У. Урошевић Извор: Boom 93

Мало Црниће расписало конкурс за медије

Општина Мало Црниће расписала је конкурас за суфинансирање медијских пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања. Из буџета је опредељено 1.000.000 динара, а рок за пријаву пројеката је 12. мај. Такође је упућен позив медијским и новинским удружењима и појединцима заинтересованим за рад у комисији, са роком пријаве кандидата до 23.априла.

Као и прошле године, Општина Мало Црниће је из буџета издвојила 1.000.000 динара за медијске пројекте преко којих би требало да се оствари јавни интерес у информисању грађана.

Ове године су смањени максимални и минимални износи који се додељују по пројекту. Тако је максимални износ са 330.000 прошле године сада смањен на 250.000 динара, а минимални са 100.000 на свега 30.000 динара.

Јавни позив је данас објављен у недељнику „Реч народа“, али не и на званичном сајту општине Мало Црниће. На званичном сајту није јавно објављена ни целокупна документација (осим позива медијима) са прошлогодишњег конкурса за суфинансирање пројеката.

Општина Мало Црниће је позвала новинарска и медијска удружења и медијске стручњаке који су заинтересовани за рад у комисији која ће оцењивати пројекте, да предложе кандидате до 23.априла.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси