Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Општина Брус потписује Уговор о пословно техничкој сарадњи са медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

20. 12. 2017.

Извор: Brusonline.com

Општина Брус потписује Уговор о пословно техничкој сарадњи са медијима

На 12. седници СО Брус, која је одржана 15. децембра 2017. године, одборници су већином гласова подржали одлуку да председник Општине Брус потпише уговор о пословно-техничкој сарадњи са појединим локалним медијима, РТВ Брус и ОЛД партнерс, и да им се ретроактивно, у две месечне рате, исплате потраживања по достављеним рачунима.

Одборницима је био достављен радни материјал за предлог Одлуке о потписивању Уговора о пословно техничкој сарадњи са РТВ Брус по ком се овој медијској кући исплаћује 360.000,00 динара за период од 01.07. до 31.12.2017. и то ретроактивно у две једнаке месечне рате, док радни материјал за предлог Одлуке о потписивању Уговора о пословно техничкој сарадњи са Олд партнерс (стварностонлине) нису добили али су изгласали одлуку по којој се овој медијској кући исплаћује 298.000,00 динара за период од 01.05. до 31.12.2017. и то ретроактивно у две једнаке месечне рате.

Предлоге уговора погледајте ОВДЕ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси