Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Крагујевац: Предлогом буџета за 2018. годину за информисање предвиђено 26 милиона динара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

15. 12. 2017.

Извор: Бета

Крагујевац: Предлогом буџета за 2018. годину за информисање предвиђено 26 милиона динара

Предлогом Одлуке о буџету Крагујевца за 2018. годину, за остваривање и унапређивање јавног интереса у области јавног информисања предвиђено је 26 милиона динара, пренео је данас портал pressek.rs.

Предлогом буџета за 2018. годину, о коме ће одборници Скупштине Крагујевца одлучивати у среду, 20. децембра, за "субвенционисање јавних нефинансијских предузећа" предвђен је 21 милион динара, док је пет милиона динара предвиђено за "услуге по уговору".

Портал pressek.rs је оценио да ће се сав новац из буџета намењен информисању Крагујевчана и наредне године слити у Радио телевизију Крагујевац.

"Највећи део новца, 21 милион динара, отићи ће за субвенционисање јавних нефинансијских предузећа, односно за локалну телевизију која се од пре неколико месеци налази у власништву града. Преосталих пет милиона предвиђено је за услуге по уговору. Ако је судити по досадашњој пракси ни ова сума неће бити подељена на конкурсу, већ ће вероватно бити утрошена на финансирање преноса седница локалног парламента", навео је портал.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси