Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Информисање и оглашавање у Смедереву – већ виђено?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

31. 07. 2017.

Аутор: Д.Ђ. Извор: Данас

Информисање и оглашавање у Смедереву – већ виђено?

Град Смедерево расписао је јавну набавку мале вредности за услугу информисања јавности и оглашавања у локалним штампаним медијима, преноси регионални информативни портал Подунавље инфо.

Услуга се односи на “информисање о раду градоначелника и кабинета, информације о раду Градске управе и њених органа, информације о раду Скупштине града Смедерева, информације о раду Градског већа и чланова Градског већа, информације о градским манифестацијама, информације о  активностима градских и сеоских месних заједница.”

Понуђач се обавезује да услуге информисања кроз редовно извештавање у штампаном медију врши у обиму од најмање четири колор стране недељно, као и да своје издање мора да дистрибуира на територији града Смедерева.

Рок за подношење понуда је 4. август до 9 часова, а јавно отварање понуда је истог дана, сат касније. Одлука о додели уговора биће донета у року од пет дана од отварања понуда.

Подсетимо, градоначелница Смедерева је у децембру 2016. године донела одлуку о додели уговора, за исте намене, понуђачу Респецт медиа д.о.о, а укупна вредност јавне набавке која се уговарала износила је до 1.666.666,66 динара без пореза на додату вредност. Укупна цена услуге информисања и оглашавања у обиму од минимум четири стране износила је 48.000,00 динара без пореза на додату вредност, односно 57.600,00 динара са ПДВ-ом.

Раније исте године (март 2016), иста градоначелница је донела одлуку о додели уговора за исте услуге истој фирми – Respect media д.о.о. на износ до 2.083.333,33 динара без ПДВ-а.

Најновији позив за подношење понуда, за разлику од поменута два из прошле године, нема пројектовани, односно максимално опредељени износ, мада постоји законски лимит јавне набавке мале вредности.

Скупштина града Смедерева је на последњој седници усвојила ребаланс буџета, који поред осталог предвиђа повећање средстава за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, са један на двадесет милиона динара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси