Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Предлог за суфинансирање пројеката из буџета градске општине Обреновац ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2017. години
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

21. 02. 2017.

Предлог за суфинансирање пројеката из буџета градске општине Обреновац ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2017. години

Предлог за суфинансирање пројеката из буџета градске општине Обреновац ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2017. години можете погледати у прилогу.

Решење о расподели средстава по расписаном Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја у области јавног информисања у 2017. години на територији градске општине Обреновац можете погледати овде.

Информација за учеснике конкурса за суфинансирање пројекта производње медијских садржаја у области јавног информисања у 2017. години на територији градске општине Обреновац, којима су решењем о додели средстава за суфинансирање пројекта производње медијских садржаја у области јавног информисања из буџeта градске општине Обреновац У 2017. ГОДИНИ, VII-02 БР. 020-3/26 ОД 17. ФЕБРУАРА 2017.године, додељена средства у мањем износу од траженог:

На основу члана 27. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Сл. гласник РС“, бр. 16/16) објављујe се Информација за све учеснике конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја у о бласти јавног информисања за 2017. годину, којима су Решењем о расподели средстава по расписаном конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја у области Јавног информисања из буџета градске општине Обреновац у 2017. години VII - 02 бр. 020-3/26 од 17. фебруара 2017. године, додељена средства у мањем износу од траженог, да без одлагања доставе нову спецификацију трошкова, односно да доставе обавештење о томе уколико одустају од средстава која су им додељена.

Наведена нова спецификација трошкова доставља се на обрасцу, који је саставни део наведеног Правилника, а може се преузети одавде( образац и спецификација трошкова).

Попуњени образац са новом спецификацијом трошкова, односно обавештење о томе да се одустаје од средстава која су додељена, послати без одлагања на e-mailsedniceveca@gmail.com и редовном поштом на адресу: Градска општина Обреновац, Кабинет председника градске општине, Вука Караџића 74, 11500 Обреновац.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси