Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  СДС: СНС преко пројектног суфинансирања контролише медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

06. 07. 2016.

Извор: Фонет

СДС: СНС преко пројектног суфинансирања контролише медије

Лесковачки одбор СДС саопштава да је на овогодишњем градском конкурсу за суфинансирање јавног интереса у области јавног информисања предузећу Copernikus Cable Network из Ниша одобрено миллион динара за пројекат "Сва лица Лесковца" и указује да је власник те телевизије Звездан Миловановић именован за повереника СНС у Нишу.

Према ставу СДС, "цео тај поступак је смишљен са намером да се сва средства јавног информисања и сви медији делимично или потпуно ставе под контролу СНС и владајуће коалиције у Лесковцу".

"Без слободе медија, нема правне државе, нити борбе против корупције", истиче СДС.

Ова странка сматра да је "срамота и грехота" да се "новац осиротелих грађана Лесковца поклања напредњачким тајкунима из Ниша, који до јуче неформално, а од данас и званично, предводи СНС у Нишу".

"Ово је још један пример у низу како се буџет града Лесковца користи као касица СНС за њихове партијске и личне потребе", закључује СДС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси