Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Друга седница Општинског већа/ Поништен конкурс за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

31. 05. 2016.

Извор: www.gminfo.rs

Друга седница Општинског већа/ Поништен конкурс за медије

Јуче је одржана друга седница Општинског већа општине Горњи Милановац. Седницом је председавао председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, а присуствовало је 12 чланова Општинског већа (своје одсуство је најавила Јасмина Марић), као и заменица председника општине Јадранка Достанић. Чланови Већа су једногласно усвојили Дневни ред данашње седнице Општинског већа, као и записник са Прве седнице Општинког већа општине Горњи Милановац, одржане 19. маја 2016. године.

На предлог председника општине Горњи Милановац, Веће је усвојило одлагање разматрања Нацрта и утврђивања Предлога одлуке о завршном рачуну буџета општине Горњи Милановац за 2015. годину.

Такође, на данашњој седници Општинског већа је разматран и усвојен Предлог закључка о ангажовању овлашћене ревизорске куће која ће извршити контролу материјално – финансијског пословања општине Горњи Милановац, као и Нацрт и утврђивање Предлога одлуке о давању сагласности на Предлог одлуке Надзорног одбора ЈП за изградњу општине и Надзорног одбора ЈП за путеве општине Горњи Милановац о приступању статусној промени – спајању ова два Јавна предузећа у једно.

Веће је, након разматрања, усвојило и неколико Предлога - Програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији Горњи Милановац за 2016. годину. Донета Решења о давању сагласности на измену финансијског плана Музеја рудничко – таковског краја за 2016. годину, Библиотеке „Браћа Настасијевић“ , као и Туристичке организације општине Горњи Милановац до краја текуће године.

У оквиру девете тачке Дневног реда, све тачке Предлога Решења о употреби средстава текуће буџетске резерве усвојене су једногласно, као и Предлози решења о промени апропријације и давања сагласности на измене финансијских планова месних заједница Велереч, Гојна Гора, Коштунићи, Шилопај, Драгољ, Каменица, Озрем, Савинац, Неваде, Бело Поље и Таково.

Општинско веће је, као дванаесту тачку, разматрало Предлог о поништавању конкурса, расписаног 18. фебруара, 2016. године, за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Горњи Милановац. Уз објашњење да комисија није формирана на време, као и да претходни састав Општинског већа није заседао четири месеца, Општинско веће је једногласно донело закључак о поништавању конкурса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси