Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Презентација Беле књиге о пројектном финансирању медија 2. јуна у Новом Саду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

27. 05. 2016.

Извор: Коалиција новинарских и медијских удружења

Презентација Беле књиге о пројектном финансирању медија 2. јуна у Новом Саду

Коалиција новинарских и медијских удружења организује округли сто "Конкурсно суфинансирање јавног интереса у сфери јавног информисања – одакле смо дошли и куда идемо?", који ће се одржати у четвртак 2. јуна 2016, са почетком у 13 часова, у просторијама Медија центра Војводине (Змај Јовина 3/II, Нови Сад).

На скупу ће говорити представници међународне заједнице, међународних организација, медијски експерти, као и представници удружења окупљених око Коалиције.
На скупу ће бити презентована и "Бела књига конкурсног суфинансирања јавног интереса у сфери јавног информисања", у којој је садржана анализа и други резултати једногодишњег мониторинга овог процеса од стране НУНС-а, УНС-а, НДНВ-а, АНЕМ-а и Локал преса.
Бела књига" садржи и препоруке на који начин се може унапредити овај процес, који је од суштинског значаја за медијску реформу, а израдила ју је екипа НДНВ-а на основу података које смо прикупили током годину дана праћења конкурса на републичком, покрајинском и локалном нивоу.
"Бела књига" је објављена у оквиру пројекта “Бити или не бити за медијску реформу у Србији – надгледање пројектног суфинансирања медија”, којег су подржале Амбасада Велике Британије и Амбасада Аустралије у Србији.
На скуп су позвани представници републичке, покрајинске и локалних власти, као и представници медија, других медијских и новинарских удружења, грађанског друштва, националних савета...


Коалиција новинарских и медијских удружења

Удружење новинара Србије
Независно удружење новинара Србије
Независно друштво новинара Војводине
Асоцијације независних електронских медија
Асоцијација локалних и независних медија Лоцал пресс

Коментари (1)

Остави коментар
уто

31.05.

2016.

MilutinX [нерегистровани] у 13:45

Biti ili ne biti...

Ne, po svoj prilici nema ništa od love za vas. Džabe ste ojadili novinare i medijske radnike koji su poslovali po medijskim kućama širom Srbije. Naravno, još uvek mažnjavate neke pare za, mislim ja, besmislene projekte i knjižice. To što moja koleginica koja je ostala bez posla sa dva deteta... Ma, čemu

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси