Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Расписан нови конкурс за медије у Нишу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

16. 05. 2016.

Извор: Бета

Расписан нови конкурс за медије у Нишу

Управа за културу града Ниша расписала је данас нови конкурс за суфинансирање медијских пројеката и за ову намену поново је намењено из градске касе 68,2 милиона динара. Нови конкурс је расписан након што су оставку поднела сва три члана комисије која је требало да одлучује о пројектима пристиглим на првобитно расписан конкурс. Медијске куће имају рок од 10 дана да конкуришу новим пројектима, а услови за добијање средстава нису се променили.

Максимални износ средстава на који медији могу да рачунају је 20 милиона динара, а минимални 200.000 динара.

Нови конкурс садржи и позив новинарским и медијским удружењима, као и медијским стручњацима се пријаве за учешће у конкурсној комисији.

Управа за културу града Ниша расписала је данас и конкурс за суфинансирање пројеката који имају за циљ унапређење професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања.

За ову намену планирано је издвајање 1,9 милиона динара из буџета града Ниша, с тим што максимални износ не може да премаши милион динара, а не може бити одобрено мање од 200.000 динара.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси