Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Министарство културе и информисања расписало шест конкурса за пројектно суфинансирање медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

01. 03. 2016.

Извор: УНС, Министарство културе и информисања

Министарство културе и информисања расписало шест конкурса за пројектно суфинансирање медија

Министарство културе и информисања расписало је данас шест конкурса за пројектно суфинансирање из области информисања, у циљу подизања квалитета медијских садржаја и подршке медијима и новинарима у објективном и правовременом информисању грађана Србије. "За суфинансирање пројеката који буду одабрани на конкурсима, Министарство културе и информисања определило је 262 милиона динара, чиме је буџет у свим категоријама увећан у односу на претходну годину", саопштило је јуче Министарство.

Право учешћа на конкурсима имају издавачи медија чији медиј је уписан у Регистар медија који се води у Агенцији за привредне регистре, са подацима уписаним у складу са Законом и правна лица, односно предузетници који се баве производњом медијских садржаја и који приложе доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија.

Конкурсе можете погледати на следећим линковима:

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси