Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Општина Рашка финансира два медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

11. 12. 2015.

Извор: УНС

Општина Рашка финансира два медија

Општина Рашка доделила је средства за пројектно суфинансирање медија. Из општинског буџета за суфинансирање медијских пројеката издвојено је 2.534.000 динара.

Комисија за оцењивање пројеката, како стоји у Решењу објављеном на сајту ове локалне самоуправе, 2.464.000 динара доделила је Коперникус РТВ Рашка и 70.000 динара Радију Сто плус из Новог Пазара, чији је власник новинска агенција Бета.

РТВ Рашка основана је 1995. године и њен оснивач и власник била је општина Рашка. Ова медијска кућа приватизована је 19. августа ове године и нови власник је КЦ Коперникус. Радио Сто плус основан је 2003. године, седиште му је у Новом Пазару и има дозволу за емитовање програма на регионалној фреквенцији.

На конкурсу за доделу средстава учествовали су дневни лист Данас и продукцијска кућа Журналистик план из Новог Пазара. По оцени Комисије ова два пројекта нису задовољила услове конкурса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси