Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Сурдулица: Непозната судбина конкурса за суфинансирање медија
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

10. 12. 2015.

Аутор: З.Ћ. Извор: НУНС

Сурдулица: Непозната судбина конкурса за суфинансирање медија

Ни после више узастопних покушаја, путем телефона и мејлова, Независно удружење новинара Србије и Коалиција новинарских и медијских удружења нису успели да добију било какву информацију о судбини општнског конкурса Сурдулице за суфинансирање медијских садржаја.

 

Представници локалне самоуправе на писма путем електронске поште уопште не одговарају, а у телефонским разговорима нисмо успели да дођемо много даље од оператора на телефонској централи.

По правилу, нико од надлежних није био у канцеларији или се није јављао на упорне позиве.

Медијска коалиција покушава да сазна шта се десило са конкурсом за суфинансирање медијских садржаја од јавног интереса који је локална самоуправа у Сурдулици расписала 8. октобра ове године.

Коалиција је благовремено послала предлоге кандидата за чланове комисије која је требало да оцењује медијске пројекте пристигле на овај конкурс.

До данас, на званичном сајту Општине није објављена било каква информација о евентуалном именовању комисије, ни било шта о судбини тог конкурса.

Још једном подсећамо представнике сурдуличке локалне самоуправе да њихов рад мора да буде транспарентан и у складу са законима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси