Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Резултати другог Конкурса Министарства културе и информисања за суфинансирање медијских пројеката
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

21. 11. 2015.

Извор: УНС

Резултати другог Конкурса Министарства културе и информисања за суфинансирање медијских пројеката

Министарство културе и информисања донело је Решење о расподели средстава на другом овогодишњем Конкурсу за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у 2015. години.

Комисија за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у категорији електронских медија предложила је суфинансирање 38 пројеката у износу од 21.705.555 динара, Комисија за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у категорији штампаних медија предложила је суфинансирање 10 пројеката у износу од 7.348.090 динара, док је Комисија за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања у категорији продукција предложила суфинансирање 19 пројеката у износу од 13.863.600 динара.  

Укупна одобрена средства за суфинансирање медијских пројеката износе 42.917.245 динара (од 45.000.000 динара предвиђених конкурсом). Новац је расподељен на 67 од 232 пристигла пројекта.

Решење о расподели средстава погледајте у прилогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси