Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Бојник без конкурса за медијске пројекте
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

28. 09. 2015.

Аутор: Данило Коцић Извор: УНС

Бојник без конкурса за медијске пројекте

Ове године у општини Бојник, на југу Србије, по свему судећи неће бити додељена средства за суфинансирање медијских пројеката, јер конкурс није расписан, а када и да ли ће бити није познато.

 

Дејан Стојановић, заменик председника општине, иначе добро упућен у расподелу срeдстава из касе локалне самоуправе, каже да о пројектном суфинансирању медија није информисан.

Јовица Аранђеловић, секретар СО Бојник, истиче да за сада на дневном реду локалног парламента (или неког другог органа) та тачка није предвиђена.

Иначе, према подацима до којих смо дошли, а о чему је УНС раније писао, планирано је да се за медијске пројекте у овој општини издвоји милион динара, односно 0,3 одсто буџетских средстава. Међутим, коначни износ биће познат тек када буде расписан конкурс и изабрана независна комисија, за шта је потребно најмање неколико месеци. Због тога је сасвим извесно да средства за суфинансирање медија ове године неће бити додељена из буџета општине Бојник.

О раду локалне власти, поред јавног сервиса (РТС), повремено извештавају локални медији чије је седиште ван ове мале, неразвијене општине на југу Србије.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

30.09.

2015.

Sava [нерегистровани] у 00:02

mrak

Iz opštine Bojnik ne izveštava niko, laž je da RTS to radi. Mi smo zaboravljeni. Zadnjih nekoliko godina to je radila NTV, sada apsolutno niko. Mi samo treba da plaćamo dažbine državi, pretplate i takse a nama ništa ne treba. Hvala Vam puno što ništa nemamo. Blago Vama što ne živite kao mi ali mi ćemo svi da napustimo jug Srbije i da dodjemo u Beograd i Vojvodinu.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси