Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  У општини Варварин пола милиона динара за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

22. 09. 2015.

Извор: УНС

У општини Варварин пола милиона динара за медије

„Општина Варварин до средине октобра расписаће Конкурс за суфинансирање медија и из локалног буџета издвојиће 500 хиљада динара“, рекао је УНС-у председник ове општине Зоран Миленковић.

 

Први човек општине Варварин је објаснио да је првобитно за медије било предвиђено издвајање од 1,5 милиона динара од 450 милиона колико је износио буџет општине, али да садашње процене показују да ће буџет бити мањи, око 400 милиона, па је тако смањен и износ средстава опредељених за суфинансирање медијских садржаја.

Председник Миленковић је напоменуо и да је текст Конкурса за  суфинасирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Варварин у 2015. години припремљен и да ће ускоро бити објављен.

Он је казао и да ће „за наредну 2016. годину конкурс бити расписан још у јануару, након усвајања буџета и да ће за ту годину према неким проценама за медије бити издвојено око два милиона динара, што би износило око 0,5%, ако претпоставимо да ће се у општинску касу слити новац као и у овој години“.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси