Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  У општини Житорађа за сада без конкурса за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

18. 09. 2015.

Извор: УНС

У општини Житорађа за сада без конкурса за медије

„Средства за суфинасирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Житорађа до сада нисмо предвидели буџетом, али ћемо то највероватније урадити у октобру, када очекујемо ребаланс“, рекао је за УНС помоћник за економски развој председника општине Житорађа Небојша Стевановић.

Стевановић није могао да прецизира колико ће новца бити предложено за медије када се ребаланс општинске касе буде нашао пред одборницима локалног парламента.

„ У 2015. години првобитно је планирано да буџет општине износи око 449 милиона динара, али сматрам да је реално да у овој години у буџет општине буде око 360 милиона динара“, каже Стевановић.

Општина Житорађа на својој територији нема ни један регистрован медиј, али је претходних година путем уговора за информисање издвајала неколико стотина хиљада динара користећи услуге локалног радија „АД Херкулем“, који је у међувремену престао са емитовањем сигнала, као и информативних кућа у окружењу.

Након најновије промене на врху општинске власти, у децембру прошле године, у 2015. години за информисање није издвојен ни динар.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси