Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  У Мионици ове године без конкурса за медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

09. 09. 2015.

Извор: УНС

У Мионици ове године без конкурса за медије

„Пошто општина Мионица нема приватне медије на својој територији, расписивање конкурса за ову годину није предвиђено“, рекао је УНС-у Горан Рангелов, начелник Општинске управе Мионице.

 

Ова општина намерава, каже он, да слично другим општинама Колубарског округа, идуће године распише конкурс којим би се омогућило медијима ван Мионице да учествују у конкурсу за пројектно финансирање.

Начелник Општинске управе подсећа да су у Мионици локални избори одржани у децембру 2014, и да је општина неколико месеци била на режиму привременог финансирања, те да је буџет за 2015. годину усвојен тек у јуну.

На територији општине Мионица излази, повремено, у оквиру делатности Културног центра Мионица, лист „Запис“. Његова приватизација, како нам је рекао Рангелов, још увек није покренута.

Општина је претплаћена на ваљевски недељник „Напред“ од кога купује по сто примерака листа, и има уговор о оглашавању. Слично је од скоро случај и са убским „Гласом Тамнаве“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси