Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Конкурс за медијске пројекте чека новог газду РТВ Панчево
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

28. 08. 2015.

Извор: Радио Панчево

Конкурс за медијске пројекте чека новог газду РТВ Панчево

Град Панчево ће конкурс за суфинансирање медијских пројеката расписати чим нови газда преузме РТВ Панчево. Конкурс до сада није расписиван јер РТВ Панчево не би могло да конкурише за новац будући да је јавно предузеће.

Чланица Градског већа задужена за културу и информисање Јасмина Вечански изјавила је да је у Градској управи све спремно за расписивање конкурса. Она је истакла да Град чека да нови газда уплати новац који је понудио на аукцији.

– Чим то буде завршено, чим нови газда уплати новац, расписаћемо конкурс за суфинансирање медијских пројеката. Тада ћемо формирати и комисију која ће оцењивати пројекте. Док не распишемо конкурс, комисију не можемо да бирамо. Што се документације за конкурс тиче, све је спремно, а на располагању у буџету за те намене имамо пет милиона динара. Поступили смо и поступаћемо по Правилнику за суфинансирање медијских пројеката, који је објавило Министарство културе и информисања – објаснила је Вечански.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси