Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси - пројектно суфинансирање  |  Суботица: За медијске пројекте 25,8 милиона
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси - пројектно суфинансирање

30. 06. 2015.

Извор: Танјуг, РТВ

Суботица: За медијске пројекте 25,8 милиона

Суботичка локална самоуправа суфинансираће са 25.796.200 динара медијске пројекте, а највише новца, нешто више од осам милиона динара, решењем градоначелника биће додељено Радио-телевизији Панон.

На другом месту по висини додељених средстава за пројекте налази се Радио-телевизија Сити са укупно 3,9 милиона, следи Ју еко са нешто мање од 3,8 милиона, магазин Дани са 2,5 милиона, а Снома 1,5 милиона.

Остали подносиоци пројеката, од њих укупно 20, добиће појединачно мање од милион динара за реализацију кандидованих пројеката.

У односу на прошлу годину, Панон је добио 3,3 милиона динара више, а Ју еко око 200.000 динара мање. Иначе, ово су једине две телевизије у Суботици које имају дозволу за емитовање у етру, на једном каналу у тајмшерингу.

Радио-телевизија Сити ове године добила је око 1,4 милиона динара више у односу на прошлу.

Због непотпуне пратеће документације нису разматране четири пријаве из Суботице и једна из Новог Сада, док нису подржани пројекти подносилаца попут Коперникуса, интернет портала Сити из Ниша и Метрополиса из Београда.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси