Насловна  |  Актуелно  |  Медијски конкурси  |  Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб по пет милиона за локалне медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Медијски конкурси

29. 01. 2015.

Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб по пет милиона за локалне медије

Општине Бела Црква, Бела Паланка, Велика Плана, Деспотовац, Кладово, Свилајнац и Уб предвиделе су у буџетима за 2015. годину по пет милиона за пројектно финансирање локалних медија.

 

Пет милиона динара издвојиле су општине Бела Црква, Бела Паланка, Деспотовац, Кладово и Уб. Свилајнац је предвидео 5,5 милиона динара, а Велика Плана 5,15 милиона динара.

Сразмерно  буџетима општина и проценат издвојених средстава је различит. Општине Велика Плана, Свилајнац и Уб у ове сврхе издвајају око 0,5 одсто, Бела Црква, Бела Паланка и Деспотовац око 0,9 одсто, а Кладово 1,5 одсто у односу на укупан буџет.

Коментари (1)

Остави коментар
нед

22.03.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 23:32

Pet miliona u snu...

Lepo je što je objavljeno da su ove opštine izdvojile iz budzeta po 5 miliona za medije... Istina je, bar za Veliku Planu mnogo drugačija... Ni polovina tog novca ne postoji osim na papiru ili je "preusmerena" na razne načine na drugu stranu a zvanično pokrivena medijima!!!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси