Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Директор ЈП „Србијашуме“: Нисам претио уреднику часописа „Дрво техника“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 01. 2020.

Извор: УНС

Директор ЈП „Србијашуме“: Нисам претио уреднику часописа „Дрво техника“

Директор Јавног предузећа „Србијашуме“ Игор Брауновић је после реаговања Удружења новинара Србије (УНС) негирао да је претио и застрашивао уредника периодичног часописа „Дрво техника“ Драгојла Благојевића због текста „Зашто су инжењери шумарства игнорисали Дан Шумарског факултета“, објављеног у том листу.

„Звао сам га, али му нисам претио. Пошто имамо добру сарадњу и помажемо том листу питао сам га због чега нема моје изјаве, као друге стране, у тексту. Написао је у тексту да се нисам јављао, што је и тачно. Имао сам смртни случај“, рекао је Брауновић.

Подсетимо, Благојевић је обавестио УНС да га је генерални директор „Србијашума“ Игор Брауновић 20. јануара позвао телефоном и претио му због текста. Обратио му се речима: „Наћи ћу начин да ти се одужим…Вратићу ти, добро ћеш видети“ и спустио слушалицу. УНС је јуче позвао Брауновића да одговори на оптужбе Благојевића, али он се није јавио.

Случај је Благојевић јуче пријавио полицији.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси