Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив новинарима да се акредитују за скуп "Други дани истраживачког новинарства за Јужну, Централну и Источну Европу"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

20. 06. 2011.

Позив новинарима да се акредитују за скуп "Други дани истраживачког новинарства за Јужну, Централну и Источну Европу"

У Београду ће од 27. до 29. јуна у Сава Центру бити одржан скуп "The II South, Central and East Europe Investigative Journalism Days" (Други дани страживачког новинарства за Јужну, Централну и Источну Европу).

Тема овогодишњег скупа су корупција у медијима и нелегалне активности у друштву. Учесници ће бити новинари из региона, који већ годинама живе под полицијском заштитом због сталних претњи по сигурност и живот, као и новинари истраживачи који се годинама баве истраживањем корупције, ратних злочина и незаконитих појава у друштву.

Присутнима ће се на отварању обратити: Klaus Kapper (АДА - Аустријска амбасада у Београду), Драгана Николић Соломон, шеф одељења за медије Мисије ОЕБС у Србији и Оливер Вујовић, генерални секретар SEEMO.

Скуп ће у среду, 29. јуна затворити председник Србије Борис Тадић.

За учествовање на скупу потребно је да пошаљете попуњен формулар и акредитујете се код Кристине Стеванчевић из организације SEEMO.

Кристина Стеванчевић
063 / 8945-111
kristina@seemo.org
www.seemo.org




Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси