Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Павловић: Чекам да ме прими Вучић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

12. 08. 2019.

Извор: УНС

Павловић: Чекам да ме прими Вучић

Власница новосадског Канал 9 Маја Павловић, која је данас почела штрајк глађу испред Регулаторног тела за електронске медије због нерешавањем проблема њене и других локалних телевизија, рекла је УНС-у да очекује да је прими председник Србије Александар Вучић, јер јој је из кабинета премијерке Младен Башић наговестио жељу председника да с њом разговара.

Павловић је УНС-у рекла да је раније данас разговарала са Организацијом произвођача фонограма Србије (ОФПС) и да су јој обећали да против Канала 9 неће покретати поступке у наредних месец дана и да желе да се у том року са њом састану.

Она је истакла да Канал 9 редовно ОФПС-у плаћа проценат од прихода који је предвиђен претходно важећом „неспорном“ тарифом, а да је „нова“ тарифа „спорна“, због чега води поступак пред Врховним касационим судом.

Износ накнаде коју електронски медији плаћају ОФПС-у четвороструко је већи за телевизије, у односу на радио, а Маја Павловић је УНС-у рекла да је утврдила да су приходи телевизија и радија у Новом Саду слични и да је неодржива четворострука накнада за телевизије.

Коментари (1)

Остави коментар
пон

12.08.

2019.

Realan [нерегистровани] у 19:38

Ah

Neka pokuša rečima "Primi me!"

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси