Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС сазнаје: Недељко Крсмановић нови директор Компаније Новости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 07. 2019.

Аутор: Ј. Пешић Извор: УНС

УНС сазнаје: Недељко Крсмановић нови директор Компаније Новости

Нови генерални директор Компаније Новости, уместо Срђана Мушкатировића, биће Недељко Крсмановић, сазнаје Удружење новинара Србије (УНС).

Крсмановић је УНС-у потврдио ову информацију, која, како је рекао „није тајна“, као и да ће она за пар дана бити објављена.

Подсетимо, Компаније Новости је од маја ове године у већинском власништву Штампарије „Борба“ а.д, уместо Милана Бека, са 98,06 одсто учешћа у капиталу. Иначе, ова Штампарија је у већинском власништву државе.

Садашњи генерални директор „Вечерњих новости“ и представник капитала Милана Бека Срђан Мушкатировић је на овој функцији од јула 2017. године. Тада су функције генералног директора и главног и одговорног уредника раздвојене.

Недељко Крсмановић радио је у „Вечерњим новостима“ од 1994. до 2012. године. Био је новинар, уредник и директор маркетинга. 

Основао је 2001. магазин „Венчање“. Издавач овог магазина, предузеће Прес клуб чији је оснивач Крсмановић, од марта ове године је у ликвидацији.

Крсмановић је 2013. године основао издавачко предузеће Сениор медиa, које издаје магазин „Пензија“.

Био је први организатор Медиа маркета, Сајма информисања, комуникација и маркетинга 2015. године.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

05.07.

2019.

Zale [нерегистровани] у 23:23

Eeee....

Neđa da bude direktor...eeee, a znam ga kad je nosio šlajfne u redakciji. I firma mu u likvidaciji, pa kako...Želim "Novostima" i Neđi sreću, ali sumnjam, mnogo sumnjam, da ne kažem da je situacija beznadežna.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси