Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УНС позива младе економске новинаре на радионицу "Новинарска потера: трошење јавних пара"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

13. 04. 2011.

УНС позива младе економске новинаре на радионицу "Новинарска потера: трошење јавних пара"

Удружење новинара Србије позива новинаре до 35 година старости, који се баве економским темама да се пријаве на менторску радионицу "Новинарска потера: трошење јавних пара" која ће бити реализована у мају.

УНС ће ову радионицу организовати уз подршку Програма УН за развој (УНДП) у оквиру пројекта " Јачање маханизма одговорности у јавним финансијама". Новинари који буду примљени на ову радионицу за истраживање одређених тема имаће за менторе врсне економске новинаре. Неке од предвиђених тема су: (пара)буџетско финансирање политичких партија, запошљавање у јавним предузећима, јавне набавке, трошење новца из локалног буџета и изградња капиталних објеката.

Уколико сте новинар до 35 година, бавите се економским темама и желите да се пријавите на радионицу потребно је да своју биографију пошаљете на dragana.bjelica@uns.rs до 28. априла и наведете коју од наведених тема желите да истражујете.

Број учесника радионице је ограничен, а УНС ће објавити имена одабраних учесника радионице 29.априла.

За новинаре који долазе ван Београда смештај и путни трошкови биће надокнађени.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси