Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Павловић незадовољна понудом ОФПС-a, нови састанак са Зекић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

05. 05. 2019.

Аутор: Ј. Пешић Извор: УНС

Павловић незадовољна понудом ОФПС-a, нови састанак са Зекић

Организација произвођача фонограма Србије (ОФПС) сутра ће одблокирати рачун Канала 9, али ће у року од 30 дана тражити да се реши плаћање накнаде кроз споразум. Власница новосадског Канала 9 Маја Павловић каже да то није оно што тражи и што јој је обећала чланица Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) Оливера Зекић.

„То није оно што сам навела у захтеву. Тражим да ОФПС повуче сва извршења и врати на рачун новац који је скинуо Каналу 9 по пресудама које су незаконите. Њихови адвокати треба да добију налог за застој у поступку до решења Уставног суда“, рекла је УНС-у Маја Павловић.

Она каже да ће данас опет разговарати са Оливером Зекић и рећи да је овакво решење не интересује.

У писаном одговору УНС-у директор ОФПС-а Никола Вилотић, након јучерашњег разговора Павловић са Зекић, навео је да ће након што одблокирају рачун Канала 9 због тешке финансијске ситуације, у року од 30 дана тражити да се реши плаћање накнаде кроз споразум „имајући у виду да постоји извршна судска одлука, која се у сваком моменту може активирати“.

„У наредних 30 дана нећемо покретати друге извршне поступке против Канала 9“, рекао је УНС-у Вилотић.

Маја Павловић каже за УНС да је ОФПС скинуо Каналу 9 по извршењу првог поступка новац који треба да јој врати, јер у супротном неће прекинути тронедељни штрајк глађу, а да је због извршења другог поступка њен рачун блокиран.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси