Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Шта сте највише читали на сајту УНС-а у 2018. години
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 12. 2018.

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

Шта сте највише читали на сајту УНС-а у 2018. години

Текст „Радим као перач кола, живим као новинар“ најчитанији је у 2018. години на сајту Удружења новинара Србије - УНС онлајн, показала је анализа читаности сајта.

Причу о Михаилу Меденици, новинару који, осим што пише за „Недељник“ и свој блог „Два у један“, ради у једној београдској ауто-перионици, прочитало је више од 900 посетилаца УНС-овог сајта.

После текста "Радим као перач кола, живим као новинар", други најчитанији текст у 2018. години на сајту УНС-а била је акција коју су 2016. године покренули УНС и дневни лист Курир, па је тако текст „Акција УНС-а и Курира: 'Одужимо се херојима албанске голготе’“ био прочитан 840 пута. УНС и Курир овом акцијом прикупљају средства за завршетак маузелеја на острву Видо, израдом две бронзане статуе српских војника.

Велику пажњу посетилаца сајта УНС-а привукли су и саопштење УНС-а: „УНС: Председник Одбора за информисање Мирко Крлић да поднесе оставку због напада на главног уредника “Зрењанина” Далибора Бубњевића“, као и текст „Мирко Крлић: Нисам физички напао Далибора Бубњевића“. Подсетимо, УНС-у се у априлу јавио главни и одговорни уредника листа “Зрењанин” Далибор Бубњевић са тврдњом да га је физички напао председник Одбора за културу и информисање Скупштине Србије Мирко Крлић. Крлић је за УНС ове наводе демантовао и навео да „никаквог физичког напада нити насртаја није било“.

Читаоцима УНС-овог сајта био је занимљив и текст: „Ивана Константиновић отишла са ТВ Б92“, о уредници и водитељки ТВ Б92 (садашња О2) Ивани Константиновић која је након 18 година отишла из ове медијске куће.

Најчитаније рубрике на сајту највећег и најстаријег еснафског удружења, показује анализа, и ове године биле су Конкурси са 10.205 посета и рурбрика Вести из медија која је отворена 9.346 пута.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси