Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Радионица: Како анализирати истраживања јавног мњења
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

28. 05. 2018.

Извор: УНС

Радионица: Како анализирати истраживања јавног мњења

Дениз-Мари Ордвеј (Denise-Marie Ordway), уредница у Центру за медије и политику Шоренстин на Универзитету Харвард, одржаће у понедељак 4. јуна, од 11 до 13 сати, у Удружењу новинара Србије радионицу на тему коришћења истраживања јавног мњења и научних радова у новинарству.

Учесници ће имати прилику да сазнају како се откривају манипулације у истраживањима јавног мњења и како тумачити резултате научних истраживања.

Дениз-Мари Ордвеј је награђивана новинарка, која је пре доласка на Харвард, радила у Орландо Сентинелу и Филаделфија Инквајереру. Била је ужем избору за награду Пулицер 2013. године у категорији локалног новинарства за серију чланака о малтретирању студената на Универзитету Флориде због којих је оставку поднео председник тог универзитета.

Новинари се за радионицу УНС-у могу пријавити до петка 1. јуна на имејл novinar@uns.rs. У пријави треба да се налазе кратка професионална биографија и контакт подаци.

Број учесника је ограничен. Радионица ће бити на енглеском језику. 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси