Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Новинари Милош Живковић и Никола Исаков победници „Прес слалома Србија 2018“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

17. 03. 2018.

Извор: УНС

Новинари Милош Живковић и Никола Исаков победници „Прес слалома Србија 2018“

Новинари Милош Живковић и Никола Исаков победници су традиционална трке „Прес слалом Србија 2018“ која је данас одржана на Београдском сајму, у организацији Удружења новинара Србије (УНС) и Београдског сајма.

Такмичари су били подељени у групе-новинари, спортисти, возила адаптирана за особе са инвалидитетом и старовременски аутомобили (старији од 30 година).

Победник новинарске категорије до 1200 кубика је Милош Живковић. Другопласирани у истој категорији је новинар “Политике” Милош Батанчев, а треће место заузео је Душан Марковић.

Прво и треће место у новинарској категорији изнад 1200 кубика освојили су новинари листа “Старт 013” Никола и Алекандар Исаков, а другопласирана била је новинарка РТВ Браничево Светлана Будимир.

Особе са инвалидитетом су се такмичиле само у категорији изнад 1200 кубика. Прво место освојио је Михаило Пајевић, а друго Милутин Димитријевић.

У првој категорији спортских возача, првопласирани био је Милош Бркић. Друго место у истој категорији, освојио је Александар Радичевић, а треће Радосав Јовић. У категорији спортских возача у аутомобилима јачим од 1200 кубика победио је Саша Глишић. Друго место освојио је Алекса  Радојковић, а треће Душан Јовановић.

У категорији старовременских аутомобила ниже кубикаже први је био Димитрије Илић, други Зоран Милисављевић, а трећи Иван Матошевић. Прво место у категорији јачих старовременских аутомобила заузео је Младен Шербула.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси