Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Признање спортским новинарима Србије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

10. 05. 2010.

Признање спортским новинарима Србије

Предрег Милинковић, потпредседник Удружења спортских новинара Србије (УСНС), изабран је међу 11 чланова Извршног комитета УЕПС-а на 73. конгресу Светске асоцијације спортских новинара (АИПС) и 32. Конгресу Европског удружења спортских новинара (УЕПС) одржаном у Анталији (Турска). Тиме је Удружењу одато признање за дугогодишњи допринос раду АИПС-а и УЕПС-а.

 


За новог председника УЕПС-а изабран је новинар из Грчке Јанис Дарас.

Делегација наших новинара, коју је предводио је Владимир Дедић, председник УСНС-а, имала је корисне контакте током Конгреса, посебно на успостављању боље комуникације са спортским удружењима Црне Горе, Хрватске, Словеније, Бугарске, Грчке и Турске. Указана је и потреба за тешњом сарадњом ових земаља и подржана иницијатива за формирање  балканске асоцијације спортских новинара.

УСНС

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси